fredag 9. januar 2009

MINE SØTE SMÅ SKAL FLYTTE FRA OSS :(

Nå har valpene blitt 8 uker og skal reise til sine nye hjem, trist men sånn er det.

Scotty junior er i skrivende stund presang i en 60 års dag. Hans nye hjem er i Rosendal og han skal få lære å gå på jakt. En valp skal til Bryne,en til Hafrsfjord og littla jentå hu har reist til Farsund.Den fjerde valpen skal muligens til Ålesund og sistemann skal være her i 3 uker til, da matmor/far skulle på ferie.Han skal bo i Gudbransdalen.

På onsdag var jeg og Scotty på besøk hos valpene. Det var litt spennende hvordan Scotty ville reagere ,men det gikk stålende. Sita var kjempeglad da vi kom . Scotty og Sita satte i gang med vill lek og valpene sprang lykkelige rund. Det var litt rørende å se familien samlet, det er vel de færreste hanhundene som får se avkommet sitt.

Nå håper jeg at jeg får følge med på valpene videre, med mailer og bilder.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, man kan vel ikke si annet enn lykke til på ferden i den store verden til dere alle små :-)

Anonym sa...

Hei Stavanger's stor vakkre sønn.
Ja, det er trist når de små reiser fra oss.men all honør til deg og Anne Lise for en utrolig innsatts.
Her på Eidsvoll går allt nå sin vante gang.
Casper har vel en oppfattning om at Wergeland er gjenglemt her og lurer vel til tider nåe denne lille rakkren skal reise.
Tante Sara elsker krapylet over allt på denne jord og er'Mamma' for lille gutt.Men Nina synes vel at hun kunne sette mere grenser for Wergeland.

For tiden har Wergeland utrolige mange navn.Nei ikke rør, gartneren, lille piraya,og Wergis.Kjært barn mange navn.
Kjære Scotty, kunne du tenke deg og bli storebror i Mai??Nina skal ha en hanne ute på foravtale, det er din kull søster som evt. skal ha valper.Du får prøve og overtale mamma og pappaen din.Men det er jo lov til og spørre.
Har dere lyst til og reise til Verdalen den siste helgen i April, det er dobbel utstilling der.Begge utstillingene skal være på Stikkestad camping.Lettere og bestille hytte nå enn senere.
Ha en hygglig kveld og en trivlig helg til dere alle sammen.